Bra bingo!

Vill man börja spela bingo online och inte känner att man har koll riktigt på utbudet, ja då finns det hjälp att få. Vi vet att det finns flera hundra bingosajter online idag på svenska som är riktigt bra och därför har vi full förståelse för att det kan kännas som en djungel. Hur gör man då för att hitta bra bingo? Till att börja med kan man titta här på vår lilla lista över tre bingosajter som vi verkligen älskar här på redaktionen. Vill man ha fler förslag, ja då finns det något så fiffigt som hemsidor där man kan läsa recensioner av alla olika bingosajter som finns. Där får du all information om en bingosajt du kan behöva och därefter själv jämföra dem du gillar bäst. Det är absolut inget att bli nervös över, det finns nämligen inga regler som säger att du bara kan vara medlem och spela på en bingosajt i taget. Du är medlem och spelar på hur många du vill samtidigt.

Maria bingo – på Maria.com

När man pratar om svenska bingosajter som utmärker sig, aktörer som tagit bingon online ett steg längre. Ja, då måste man lyfta fram Maria bingo, utan dem är listan aldrig komplett. Du har säkert sett deras reklamkampanjer på tv och på stan. Dem har varit svåra att undvika, idag är Maria.com en av de största spelsajterna på svenska överhuvudtaget. Det började med bingon men numera har dem utökat till både poker och casinospel. Dock är deras bingoavdelning fortfarande i särklass en av de bästa och mest populära bingosajterna som finns idag. Utöver ett riktigt bra spelutbud erbjuder dem en hel social värld online. Du kan blogga, träffa nya vänner, hålla kontakten med de gamla och spela massor av bingo tillsammans. Dessutom är det Maria bingo som fortfarande har rekordet i största bingovinst online i hela Skandinavien.

Varje dag erbjuder denna bingosajt fantastiska spel, exklusiva tävlingar och massor med andra roliga saker. Varje spelare har tillgång till en egen liten sida med presentation, möjlighet att dela foton, texter och recept med andra spelare. Chattvärdarna som jobbar i chattrummen till varje spel gör ett grymt bra jobb och det är alltid otroligt varm och trevlig stämning när man spelar på Maria bingo. Sajten är enkel att använda, det är inte svårt att förstå hur man går tillväga för att spela sina favoritspel eller hur man använder de sociala bitarna. Skulle man ha några frågor så finns det en otroligt trevlig och kompetent kundsupport som gärna svarar på dina frågor så fort dem bara kan.

Bertil Bingo – ”Hela Sveriges bingo”

Om man skulle känna sig lite osäker inför det här med att spela bingo online. Om det känns lite klurigt att förstå sig på hur det egentligen går till. Då kan vi verkligen rekommendera Bertils Bingo. Det är nämligen en av de allra enklaste bingosajterna som finns idag. Allt är väldigt användarvänligt och fint uppbyggt. Det krävs inte många minuters erfarenhet av att surfa på nätet för att känna sig hemma här. Även om den är så ”basic” betyder det inte att den inte är bra. Här kan alla få en bra spelupplevelse oavsett hur mycket eller lite erfarenhet man har av att spela bingo online. Det man ”slipper” är alla extrafunktioner som kan förvirra vem som helst ibland. Istället koncentrerar dem sig på att erbjuda dig bra bingo och inget annat. Jackpottvinsterna som man har chans att vinna här är riktigt bra och dem har en härlig kundsupport om man undrar något.

MinBingo

Tillhör du den stora skara människor som följde programmet Bingo Lotto på tv när Lasse Kronér var programledare? Då kommer du garanterat att känna dig som fisken i vattnet på MinBingo. Det här är nämligen en Lasses egen bingosajt där du spelar bingo och samtidigt ger pengar till välgörande ändamål. Den gamla programledaren är denna bingosajts frontfigur och stämningen på sajten är varm och trevlig. Du hittar massor av härliga bingospel varje dag och chattvärdarna i chattrummen till spelen gör ett riktigt bra jobb med att hålla god stämning. Det här är verkligen en traditionell bingosajt, den är enkel att använda och kvaliteten på spelen är hög.